Samen doen

Er zullen veel wandelaars staan te trappelen van ongeduld om vrijdag 22 september Vlucht 14-18 te lopen. Om deze tocht in goede banen te leiden, is vanzelfsprekend ook een flink aantal vrijwilligers nodig om tijdens Vlucht 14-18 de wandelaars in de watten te leggen en alles in goede banen te leiden. Controleposten bemannen, uitpijlen van de route, maar ook achter de schermen zijn heel wat vrijwilligers nodig.

Zie jij het wel zitten om vrijwilliger te worden tijdens Vlucht 14-18?

Teams

Team: Coördinatoren

Ben jij een digitale duizendpoot of ben je administratief sterk? Wil je een handje helpen bij de voorbereiding of het verwerken van inschrijvingen op de dagen zelf?

Team: Locaties

Op de verschillende locaties kunnen we hand- en spandiensten gebruiken in de 45 uur dat de wandelaars kunnen passeren.

Team: Communicatie

Onderweg verslag doen of alles wat binnenkomst aan content verwerken voor social media? Je komt in een enthousiast team terecht.

Team: Sponsorcommissie

Bedrijven hun sponsoring mailen en deze verwerken op de website, of op bedrijfsbezoek om ons mooie evenement te delen?

Team: Vrijwilligers

Ben jij een verbinder? Weet jij de lokale community te enthousiasmeren om onze posten en start- en finishlocaties te bemannen? Je doet het niet alleen.

Team: Transport/vervoer

Bevoorraden, service verlenen aan wandelaars of ben je een echte chauffeur?

Team: Overig

Sta jij gewoon klaar om je handen te laten wapperen? Een vrijwilliger komt nooit te vroeg of te laat, welke tijden kun jij erbij zijn?

Team: IT

Ben jij een computertechnicus? Of ben jij een professional die graag de locaties mee inricht? Ben je handig met je handen en los jij ieder technische uitdaging op?