Team Kempen is hoofdverantwoordelijke voor het wandelevenement Vlucht 14-18: 50 & 100 mijl. Zij organiseert dit evenement samen met medeorganisator Stichting Maashorst Events. Praktisch gezien heeft Team Kempen de bestuurlijke organisatie in handen en de coördinatie aan de Belgische kant van de grens. Stichting Maashorst Events voorziet in Nederland vanaf de grens haar medewerking.

Team Kempen, België

Team Kempen is een sportvereniging in de regio Kempen met als uitvalsbasis centrumstad Turnhout. De vereniging richt zich als multi-sportvereniging op de sporttakken fietsen, wandelen en G-Sport. Deze drie disciplines samenbrengen in één vereniging biedt zeker een meerwaarde voor alle aangesloten sporters. De positieve uitstraling van Team Kempen binnen deze regio neemt hierdoor alleen maar toe.

Een uitstekende begeleiding van de leden, een prima draaiende jeugdwerking, organisatie van talloze evenementen en de vele aangeboden faciliteiten zorgen voor veel weerklank.

De omkadering van Team Kempen ondersteunt de leden op sportief, administratief, organisatorisch en facilitair niveau met als doelgroep een heel breed publiek van recreatieve tot doorgedreven sporter. Door de combinatie van een grote groep sporters, tot atleten die zich in de kijker weten te plaatsen door hun sportieve prestaties, loopt Team Kempen zeker in de kijker, met inmiddels maar liefst 455 aangesloten leden.

Team Kempen vzw
www.teamkempen.be

Maashorst Events, Nederland

Maashorst ondernemers sloegen de handen ineen en richtten Stichting Maashorst Events op. Een organisatie van sportieve events met belevingsevenementen om iedereen bekend te maken met natuurgebied De Maashorst en te laten genieten van al het moois dat het OERgebied van Brabant te bieden heeft. Zij stimuleert hiermee gezond bewegen en tegelijkertijd het natuurbewustzijn.
De evenementen zijn uniek in belevingsvorm. Maashorst Events brengt je over paden die normaal niet open zijn voor publiek. Stallen, ateliers of midden tussen de gewassen: ze geven deelnemers met verrassende rust locaties een bijzonder kijkje in het Oergebied van Brabant

De co-organisatie van Vlucht 14-18: 50 & 100 mijl is een uitstapje voor de stichting waarin zij haar doelgroep uitnodigt tot sportief genieten over de grens van natuurgebied De Maashorst en van over de grens van België naar de Maashorst.
Proef • Beweeg • Beleef

Stichting Maashorst Events
www.maashorst-events.nl