Bagage drop off

Bagage drop off: vrijdag 20 september van 13.00 tot 19.30 uur

Mocht je willen dat wij je bagage voor je meenemen, zorg er dan voor dat je deze op vrijdag 20 september tussen 14.00 en 19.30 uur bij de locatie waar je wilt starten (Uden of Turnhout) afgeeft. Je bagage wordt dan genummerd en gelabeld en dit nummer wordt ook op jouw persoonlijke badge genoteerd. Loop je de 50 mijl, dan wordt je bagage naar de post halverwege gebracht, bij ons bekend als post ‘Smulders– Oirschot’.

Heb je je bagage daarna dan niet meer nodig, dan geef je je tas weer af en dan zorgen wij er voor dat deze met het volgende transport naar jouw finishlocatie gaat. Loop je de 100 mijl, dan wordt je bagage naar de andere startlocatie gebracht. Heb je je bagage daarna dan niet meer nodig, dan geef je je tas weer af en dan zorgen wij er voor dat deze met het volgende transport weer mee gaat naar jouw startlocatie. Daar kun je hem dan na je finish weer ophalen.

  • Zorg ervoor dat jouw bagage voor jezelf duidelijk herkenbaar is. Een ‘zwarte tas’ valt natuurlijk niet op tussen alle bagage.
  • Zorg er ook voor dat je bagage handzaam is, goed dicht zit, alles waterdicht verpakt is, en dat er niets uit kan vallen.
  • Het is niet verstandig om breekbare spullen in je tas te vervoeren.
  • Natuurlijk zullen we zorgvuldig met je bagage omgaan.
  • De organisatie is niet aansprakelijk voor het verlies van goederen.
  • Neem medicijnen altijd in je handbagage mee en eventueel ook droge sokken.

En het mooie is: hier zijn geen kosten aan verbonden!