UDEN – Welkom in Uden, de start- en finishlocatie van Vlucht 14-18! Hier maken jullie, de moedige lopers die de volledige 180 kilometer afleggen, een keerpunt om terug te keren naar het vertrekpunt. Maar dat is nog niet alles wat Uden te bieden heeft tijdens dit evenement.

Bij aankomst in Uden lopen jullie door het centrum naar dit keerpunt, waar jullie kunnen genieten van een welverdiende rustpauze, een smakelijke maaltijd en verfrissende drankjes. Als jullie behoefte hebben aan medische zorg voor eventuele lichamelijke ongemakken, staat het Vlaamse Kruis klaar om de benodigde verzorging te bieden. 

Onze gastheer voor deze speciale gelegenheid is Derks Bedrijfswagens, gelegen op slechts enkele meters afstand van het Vluchtoord Monument. Derks Bedrijfswagens is niet alleen onze gastheer, maar ook een vooraanstaand bedrijf met een uitgebreid aanbod aan bedrijfsvoertuigen. Hier vinden jullie bestelbussen, koel- en vrieswagens, en zelfs rouwwagens in alle denkbare merken en modellen, zowel nieuw als (jong) gebruikt. Bovendien hebben ze bedrijfsfietsen met het laadvermogen van een bestelauto beschikbaar. Bij Derks Bedrijfswagens kunnen jullie elk voertuig kopen, leasen, financieren en verzekeren, allemaal onder één dak.

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn ze experts in het aanpassen, in- en ombouwen van bedrijfswagens. Wat jullie behoeften ook zijn, Derks Bedrijfswagens staat klaar om jullie te helpen.

Derks Bedrijfswagens
Belgenlaan 7
5406 XN Uden
www.derksbedrijfswagens.nl